Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dieter Stanzeleit Regele Mihai


Dieter Stanzeleit Regele Mihai. Pe 22 martie 2011, judecătoria gottingen a primit din partea regelui mihai răspunsurile la întrebările solicitate. Dieter stanzeleit, cetățeanul german care susține că regele mihai i este tatăl său biologic, a pierdut procesul în care cerea să fie recunoscut fiu al majestății sale.

Cu ce se ocupă acum Dieter Stanzeleit, omul care a crezut că Regele
Cu ce se ocupă acum Dieter Stanzeleit, omul care a crezut că Regele from www.stiridinlume.ro

Presupusul fiu al regelui mihai i a pierdut procesul de paternitate din romania. Germanul care spune că este fiul regelui mihai: Dieter stanzeleit a introdus în 21 ianuarie 2013, la judecătoria sectorului 1, o acţiune prin care cere magistraţilor să stabilească, în urma administrării probelor ce se vor propune pe parcursul judecării cazului, că regele mihai i al româniei este tatăl său biologic.

Decizia Este Definitivă Și A Fost Pronunțată Marți, 22 Martie, De Judecătorii Curții De Apel Bucureşti.


Regele mihai i al romaniei este dat in judecata de un cetatean german care sustine ca este fiul biologic al suveranului. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. The document that gives a brief account of his story, tracing his lineage to the british royal house, was signed by securitate chief mihai pacepa in may 1978.

Cetateanul German Dieter Stanzeleit A Pierdut Definitv Procesul In Care Cerea Sa Fie Recunoscut Drept Fiu Al Regelui Mihai I, A Decis, Marti, Curtea De Apel Bucuresti, Potrivit Mediafax.


Germanul care pretindea ca este fiul regelui mihai a pierdut definitiv procesul prin care a cerut recunoasterea acestui lucru. Potrivit digi 24, dieter stanzeleit nu este la prima incercare de a dovedi in instanta faptul ca regele mihai este tatal sau. Regele mihai este chemat, din nou, în instanță de către un pretins fiu nelegitim.

Dieter Stanzeleit A Introdus În 21 Ianuarie 2013, La Judecătoria Sectorului 1, O Acţiune Prin Care Cere Magistraţilor Să Stabilească, În Urma Administrării Probelor Ce Se Vor Propune Pe Parcursul Judecării Cazului, Că Regele Mihai I Al României Este Tatăl Său Biologic.


În prezent, fiul nerecunoscut trece prin momente delciate. Presupusul fiu al regelui mihai i a pierdut procesul de paternitate din romania. Stanzeleit solicită și efectuarea testului adn.

Pe 22 Martie 2011, Judecătoria Gottingen A Primit Din Partea Regelui Mihai Răspunsurile La Întrebările Solicitate.


Adrian vasiliu, a declarat că regele mihai i se simte hărţuit de cetăţeanul german. Pana acum, cererile sale au fost. Dieter stanzeleit, cetățeanul german care susține că regele mihai i este tatăl său biologic, a pierdut procesul în care cerea să fie recunoscut fiu al majestății sale.

O Cerere A Fost Depusa La Judecatoria Sectorului 1, Primul Termen Fiind In Luna Aprilie.


Regele mihai i, a fost dat în judecată de dieter stanzeleit, care cere judecătoriei sectorului 1 să constate că este fiul suveranului româniei, scrie lumea justiției. Cetățeanul german dieter stanzeleit, care susține că este fiul regelui mihai i, a declarat, după finalizarea termenului de judecată de miercuri, că probabil, fostul suveran a. Este vorba despre un violonist german, dieter stanzeleit, care a cerut, in urma cu un an, sa.


Post a Comment for "Dieter Stanzeleit Regele Mihai"