Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dieta 3 Zile Orez 3 Legume 3 Fructe


Dieta 3 Zile Orez 3 Legume 3 Fructe. Cind am tinut regimul disociat 3+3, pentru prima oara, am slabit aproape 20 de kilograme, in 7 luni. Iar in urmatoarele zile sa se manance fructe, legume si sa se bea doar suc de legume.

Dieta Eva.ro
Dieta Eva.ro from www.eva.ro

E știut că japonezii au cel mai mic procent de persoane supraponderale, iar acest fapt se datorează faptului că urmează un regim alimentar foarte riguros şi sănătos. „categoric, nu puteţi mânca tocătură. In prima zi consuma, la micul dejun, un pahar cu suc proaspat de fructe.

Dieta Japoneza Trebuie Tinuta Minim 3 Zile Si Maxim 10 Zile.


Dieta cu orez si legume are 3 faze, prima permite doar 1000 de calorii pe zi, a doua 1200, iar a treia 1400 de calorii. Dieta 3 zile orez, 3 legume, 3 fructe are pe post de locomotivă carbohidrații sănătoși și, totodată, este slabă în grăsimi. Daca tii dieta pe o perioada de 15 zile, atunci trebuie sa rezervi la fiecare faza a dietei cate 5 zile.

Una Dintre Principalele Reguli Ale Dietei Disociate Este Aceea De A Consuma Proteine Sau.


Intre mesele cu orez se vor servi tot felul de fructe, dar nu banane, avocado sau mango. Dupa cele 3 zile de dieta, poti incepe un nou program de slabire sau tonifiere, in functie de necesitatile organismului tau. Ce alimente sunt incluse in dieta disociata pe 3 zile.

În Timp Ce Dieta Cu.


Dieta zilnica japonezilor se axeaz ape consumul de orez, peste si multe legume si fructe, servite incet si in portii mici. Iar in urmatoarele zile sa se manance fructe, legume si sa se bea doar suc de legume. Slabeste si tu pana la 10 kilograme cu dietade 3 zile.

Dieta Japoneză, Ca Program De Slăbire Rapidă, Trebuie Ţinută Minimum Trei Zile Și Maximul 10 Zile, Garantând Pierderea A Câte Unui Kilogram Pe Zi.


La sfarsitul celor 9 zile de regim ar trebui sa slabesti intre 5 si 7 kg. Cine nu rezista “inhamat” mult timp la un regim, poate face pasi mai mici pentru a slabi. Cantitatea nu conteaza atata timp cat nu te abati de la alimentele specificate.

Legume Preparate Fara Grasimi Sau Supa De Casa (Fara Cartofi Sau Leguminoase) 150 G Branza 0% Grasimi;


„categoric, nu puteţi mânca tocătură. Slabeste 4 kilograme in 3 zile cu legume, fructe si orez. În plus, dieta conține nu doar cele 3 elemente, ci și lactate fără grăsimi.


Post a Comment for "Dieta 3 Zile Orez 3 Legume 3 Fructe"